Blog

Drive for show, Putt for Dough!

De beroemde golfer Bobby Locke zei ooit: Drive for show, putt for Dough! Bobby Locke was een zeer succesvolle Zuid-Afrikaanse golfprofessional. Hij was bijzonder goed in putten. Zijn uitspraak is erg beroemd geworden en wordt door velen gebruikt om aan te geven dat putten het belangrijkste is om goed te scoren in een golfronde. Als Drive for show, Putt for Dough!

Lees verder

Playing with feedback!

Heb je je ooit afgevraagd of er een efficiƫnte manier is om je golfspel te verbeteren? Ik heb het over verbeteringen die blijvend zijn en niet alleen aanwezig zijn op de driving range of sporadisch op de baan. Als dit zo is, dan kan de volgende informatie je helpen! Vandaag wil ik het hebben over Playing with feedback!

Lees verder

No Second Serve!

Wanneer je tennis speelt, kun je altijd vertrouwen op de tweede service. Omdat dit het geval is, sla ik meestal bij het tennissen (wat niet zo vaak is overigens) mijn eerste service zo hard als ik kan. Dan kunnen er twee dingen gebeuren: het is een heel goede (en harde) service in het juiste vak, No Second Serve!

Lees verder

Spelen op de baan

Als golfer kun jij je hier waarschijnlijk wel in vinden; Voordat je aan je golfronde begint ga je naar de driving range om in te slaan. Alle ballen gaan goed en je golf swing voelt goed aan, op naar de baan!

Lees verder